exclusieve bartafels
voor de gezellige momenten

Boomstam bartafels

Even ontbijten met een goede kop koffie. 's Middags borrelen met vrienden. Of 's avonds een drukke dag afsluiten met een glas wijn. Een boomstam bartafel is zowel functioneel als sfeerverhogend in uw interieur. 

Formaten bartafels

Zowel voor een kleinere hoek als voor een grotere leefkeuken of woonkamer hebben we bartafels.
Onze boomstam bartafels variëren tussen de 1,5 en de 4 meter lengte, de breedtes variëren van 0,7 tot 1,5 meter. De tafelbladen van de bartafels zijn van exotisch suarhout. 

De houtsoort van de bartafels

Suar is een snelgroeiende en tevens niet-bedreigde houtsoort. Het is makkelijk te bewerken en daarom populair voor de meubelindustrie. Suar heeft een kern met een licht tot warmbruine kleur. Het spinthout is variërend van wit tot zachtgeel. De ronde dwarsdoorsnedes worden veelal gebruikt als bartafel of koffietafel. De suarbladen hebben soms een grillig verloop waardoor het een levendige tafel wordt.

Boomstam bartafels in onze showroom

In onze showroom treft u diverse bartafels van suarhout aan. Daar zit de nodige variatie in. Van strakke modellen tot grillige modellen met rauwe plekken in het blad. Aan de hand van de verschillende oliebehandelingen ziet u welk effect dit geeft aan de warme uitstraling van de tafels. Naast de bartafels vind u in onze showroom ook diverse andere boomstamtafels

De kwaliteit van onze bartafels 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 21.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten