exclusieve eettafels
voor langere avonden

Boomstam eettafels

Op zoek naar een geweldige eyecatcher in uw woonkamer of eetkamer? Een statement in uw interieur? Bekijk dan onze boomstam eettafels en kies voor een tafel die niemand heeft. 

Formaten eettafels

De formaten van onze boomstam eettafels variëren tussen de 3 meter en de 5 meter lengte. De breedtes variëren tussen de 0,8 meter en de 1,3 meter. De eettafels hebben we in twee verschillende houtsoorten: mangohout en suarhout, twee exotische houtsoorten.

De houtsoorten van de boomstam eettafels

Mangohout is heel divers qua kleur, het verloopt van geelbruin naar bijna zwart. De structuur is erg geleefd, door het uiteenlopende kleurpalet en een zekere ruwheid Het voordeel daarvan is dat het minder opvalt als er geknoeid wordt op tafel of als er krasjes ontstaan. 

Suar is een snelgroeiende en niet-bedreigde houtsoort. Het komt veel voor in de meubelindustrie omdat het makkelijk te bewerken is. Suarhout heeft een kern met een licht tot warmbruine kleur, het spinthout is variërend van wit tot zachtgeel. 

Boomstam eettafels in onze showroom

In onze showroom treft u diverse eettafels van suarhout aan. In die tafelbladen zit veel variatie, van strak tot grillig. Ook hebben we een prachtige mango eettafel van ongeveer 3 meter staan. Deze eettafel heeft een geleefd uiterlijk met een prachtig en warm kleurenverloop.

Naast eettafels hebben wij diverse andere boomstamtafels voor diverse doeleinden. Ervaar het zelf en bezoek onze showroom!

De kwaliteit van onze eettafels 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 21.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten