exclusieve
houten sculpturen

Boomstam sculpturen

Exclusiviteit in optima forma. Boomstam sculpturen vormen een kunstwerk in het interieur van uw huis of kantoor. Handgemaakt, grillig, uniek. Waar zou bij u een sculptuur passen?

Doeleinden houten sculpturen

Houten sculpturen worden voor diverse doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld als bijzettafel. Maar de grotere modellen zijn vooral een kunstwerk op zich. Ze geven iedere ruimte extra uitstraling en warmte.
Onze boomstam sculpturen variëren tussen de 1,5 en de 3 meter hoogte, de breedtes variëren van 0,6 tot 2,5 meter. De sculpturen zijn van teakhout.

De houtsoort van de sculpturen

Teakhout heeft een warm bruine kleur als het vrij jong is. Hoe ouder teak is, des te donkerder het wordt. Teakhout heeft een aantal unieke eigenschappen die het tot een veelgebruikte houtsoort in de meubelindustrie maakt. Het is goed bestand tegen weersinvloeden en het heeft een prachtig verloop van jaarringen. Door het teakhout met olie te behandelen krijgt het een donkerdere en vaak ook een warmere kleur. Al onze teakhout bladen en sculpturen hebben een FSC certificering of een certificering van Indonesia Legal Wood. 

Houten sculpturen in onze showroom

In onze showroom ervaart u zelf de bijzondere uitstraling van de boomstam sculpturen. Het kleurverloop, de grilligheid, het formaat. Elke houten sculptuur vertelt z'n eigen verhaal. We hebben diverse varianten op voorraad. Komt u een kijkje nemen? Naast sculpturen hebben we in de showroom ook een breed aanbod aan boomstamtafels staan. 

De exclusiviteit van onze sculpturen 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 21.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten