exclusieve
vergadertafels

Boomstam vergadertafels

Als u echt grandeur aan uw kantoor wil toevoegen, dan is een boomstam vergadertafel een uitstekende keuze. Een ware eyecatcher in elke ruimte. De mogelijkheden qua houtsoorten en formaten zijn divers. 

Formaten van de vergadertafels

Boomstam vergadertafels variëren bij ons tussen de 4 meter en de 8 meter lengte, de breedtes variëren tussen de 1,2 en de 2 meter. De vergadertafels hebben we in twee mooie houtsoorten: teakhout en acaciahout. Twee exotische houtsoorten die allebei specifieke kenmerken hebben. 

De houtsoorten van boomstam vergadertafels

Teakhout heeft een warmbruine kleur als het vrij jong is. Hoe ouder het teakhout is, des te donkerder het wordt. Teakhot is een hardhout, goed bestand tegen weersinvloeden. Door het met olie te behandelen krijgt het blad een donkerdere en vaak ook een warmere kleur. Tegelijkertijd is de olie een bescherming tegen vlekken van eten of drinken.
Acacia boomstambladen zijn goudbruin van kleur. Naarmate ze ouder worden en meer blootgesteld worden aan daglicht, verkleuren ze naar donkerbruin. Ook acaciatafelbladen zijn goed te behandelen met olie. Het hout verzadigt, waardoor het blad minder vuil opneemt. Acaciahout kenmerkt zich door een flinke hardheid, waarmee het zeer geschikt is als tafelblad.

Vergadertafels in onze showroom

Een tafel die zeker opvalt in onze showroom, is de prachtige vergaderboomstamtafel van acaciahout. Een tafel van 415 centimeter lang en een breedte die verloopt van 105 centimeter naar wel 188 centimeter. Ook treft u teakbladen van verschillende afmetingen, met een prachtig en grillig verloop van de zijkant van de tafels. In de showroom ziet u tevens de mogelijkheden qua onderstel en oliebehandelingen. Heeft u een bepaald model boomstamtafel in gedachten dan kan dit door ons op maat en naar wens gemaakt worden. 

De kwaliteit van onze vergadertafels 
zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 21.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten