welkom in onze
showroom
Nootweg 11 | Loosdrecht

Laat u inspireren

 De structuren van de diverse houtsoorten. Het unieke verhaal van elke tafel. Het effect van olie op de kleur van het hout. Een boomstamtafel van topkwaliteit moet u zien en voelen.

Let op! Onze tafels staan op dit moment in een grote opslag fabriekshal, hier is nog een ruimer aanbod dan normaliter in onze showroom te Loosdrecht.
Momenteel dus alleen mogelijk om op afspraak rond te kijken in deze opslag (+/- 40 tafels staan daar).

Ontdek onze collectie

Onder het genot van een kop koffie bekijkt u onze collectie. Zie de verschillen tussen de houtsoorten, de onderstellen en diverse type tafels. We geven u daarbij vrijblijvend advies. Zo weet u 100% zeker dat uw boomstamtafel voldoet aan uw wensen, zowel esthetisch als functioneel.

Materialen

Momenteel hebben we tafelbladen van zes uiteenlopende houtsoorten in onze collectie. Het gaat om teakhout, suarhout, mangohout, pequiahout, acaciahout en irokohout. 

Deskundig advies

Welke boomstamtafel spreekt u aan? Wat is mooi in uw interieur? En welk formaat past goed? Wij adviseren u graag, bijvoorbeeld over hoe de kleur van het hout zich ontwikkelt in de loop der jaren. 

Levering

U koopt wat u ziet, uit voorraad. Daarnaast hebben we onbehandelde tafels in opslag. De levertijd hangt af van of er maatwerk nodig is. Ook kijken we wat nodig is voor een zorgvuldige levering en plaatsing.

De exclusiviteit van onze boomstamtafels zelf ervaren?

Bezoek onze showroom in Loosdrecht!

openingstijden

Maandag       9:30 - 18:00 uur
Dinsdag         9.30 - 18.00 uur
Woensdag     9.30 - 18.00 uur
Donderdag    9.30 - 21.00 uur
Vrijdag           9.30 - 21.00 uur
Zaterdag        9.30 - 18.00 uur
Zondag          Gesloten